Izrada hidrauličnih blokova
Izrada hidrauličnih blokova

PROIZVODNJA I PROJEKTOVANJE

Hidraulični blokovi

Jedan od najvažnijih faktora u efikasnosti hidrauličnog sistema je smanjenje gubitaka pritiska. Hidraulični blok igra ključnu ulogu u regulisanju protoka tečnosti u hidrauličnom sistemu, ali takođe može biti ključan faktor u smanjenju potrošnje energije i poboljšanju efikasnosti. 

 • Projektujemo i proizvodimo hidraulične blokove na osnovu vašeg zahteva, sa ili bez ugrađenih komponenti i kertridž ventila.
 • Za klijente izrađujemo 3D model hidrauličnog bloka pre same proizvodnje, kako biste imali što bolji uvid u oblik i dimenzije.
 • Za izradu hidrauličnih blokova koristimo isključivo komponente poznatih svetskih brendova (Atos, Parker, Bosch, Rexroth, …).
 • Svi hidraulični blokovi proizvedeni u MHS TEAM AT ispituju se na ispitnom stolu, pre isporuke i ugradnje.

Primena: Hidraulični blokovi su svoju primenu našli od građevinske mehanizacije u sklopu hidrauličnim sistemima poput kranova, bagera, dizalica, valjaka i drugih mašina, u industrijskoj proizvodnji za upravljanje mašinama za obradu metala, automatskim mašinama za pakovanje, mašinama za izradu papira, u poljoprivredi za upravljanje različitim mašinama za obradu zemlje, kao što su plugovi, kultivatori, sejalice . . . , u transportu za upravljanje hidrauličnim sistemima vozila, uključujući kamione, autobuse, građevinska vozila . . .

DETALJNO

Prednosti u odnosu na konkurenciju

 • Za izradu hidrauličnih blokova koristimo isključivo komponente poznatih svetskih brendova (Atos, Parker, Bosch Rexroth, …).
 • Dugogodišnje iskustvo u projektovanju i servisiranju, omogućuje nam predviđanje ponašanja hidrauličnih komponenti i izbor pravilnih rešenja u projektovanju i izradi blokova usklađenih sa rešenjima u ostatku sistema, tako da se ostvaruje visoka pouzdanost u radu.
 • Izrada navoja glodanjem na CNC mašini – mogućnost velikog dijapazona dimenzija i različitih standarda navoja.

Benefiti za kupca

 • Za klijente izrađujemo 3D model hidrauličnog bloka pre same proizvodnje, kako biste imali što bolji uvid u oblik i dimenzije.
 • Svi hidraulični blokovi proizvedeni u MHS TEAM AT ispituju se na ispitnom stolu, pre isporuke i ugradnje.

Područje primene.

 • Hidraulični blokovi se primenjuju radi objedinjenja hidrauličnih komponenti u kompaktno kućište, sa smanjenom mogućnošću curenja i jednostavnijim i bržim povezivanjem u odnosu na povezivanje cevima.
 • Velika ušteda u prostoru i smanjena cena i vreme izrade u odnosu na cevne sisteme
 • Primena: prese, mašina alatke, mašine za obradu lima, građevinske i poljoprivredne mašine, agregati za hidraulične centrale, termoelektrane, naftnu industriju, vetroturvine, uređaj za bušenje nafte i gasa, upravljački blokovi na hidrocilindrima, mašine za proizvodnju i preradu papira, štamparske mašine, mašine za proizvodnju gumenih proizvoda…

Karakteristike:

Dijapazon veličlina, asortimana, moguće varijante:

 • Projektujemo i proizvodimo hidraulične blokove na osnovu vašeg zahteva, sa ili bez ugrađenih komponenti i kertridž ventila.
 • Dimenzije blokova do 500x300x400, težina do 450kg.
 • Meterijali za izradu: Ck45, GG250, GGG40, Al2030, Al6082, prohrom AISI306, 316L, 316Ti
 • Završne obrade: bruniranje, elektrolitičko cinkovanje, fosfatiranje, farbanje
KORAK PO KORAK – OD PROBLEMA DO REŠENJA

Proces izrade hidrauličnog sistema, agregata, cilindra ili neke druge komponente

Visokokvalitetni hidraulični blokovi za različite industrijske aplikacije

Da bismo kontrolisali protok i delovanje hidrauličnog ulja, moramo postaviti hidraulični blok. Hidraulični blok se proizvodi od metala i odnosi se na zbirku kanala za hidraulično ulje. Blok se projektuje namenski, posebno za svaku hidrauličnu mašinu, prema njenom načinu rada. Hidraulični šematski dijagram je stoga ključan za projektovanje hidrauličnog bloka.

Sastoje se od različitih komponenti, uključujući kertridž ventile, filtere, regulator pritiska, razvodnike i druge hidraulične komponente koje su integrisane u jedan blok.

Naša priča
 

Kvalitet koji se prenosi

Naši klijenti, sa kojima sarađujemo dugi niz godina, prepoznaju nas kao dobavljača koji isporučuje opremu proizvedenu od visokokvaltetnih komponenti, izuzetne pouzdanosti i dugotrajnosti u radu, sa malim procentom kvarova u eksploataciji.

Izradom kvalitetnih proizvoda prilagođenih potrebama klijenata, koji se izdvajaju u masi sličnih, postigli smo da i naši klijenti istu poslovnu praksu preuzimaju kao svoju.

Prilagođena rešenja
Projektovanje i izrada hidrauličkih blokova
Projektovanje i izrada hidrauličkih blokova
Projektovanje i izrada hidrauličkih blokova
Projektovanje i izrada hidrauličkih blokova
Projektovanje i izrada hidrauličkih blokova
Kontakt

Upoznajte tim

Goran Vuletić

INŽENJERING

Dragan Lazić

INŽENJERING