MHS TEAM AT – Vaš pouzdani partner za kompletna hidraulična rešenja mašina

MHS TEAM AT, kao generalni zastupnik Lillbacka FINN-POWER mašina, nudi visokokvalitetne hidraulične sisteme i komponente priznatih proizvođača. Uz dugogodišnju posvećenost kvalitetu, inovacijama i izvrsnosti u servisu, pomažemo našim klijentima da postignu uspeh na tržištu. Izaberite nas kao svog strateškog partnera i iskoristite naše bogato iskustvo, znanje i stručnost u održavanju i prodaji hidrauličnih sistema.

MHS Team AT d.o.o.

MHS Team AT je generalni zastupnik Lillbacka FINN-POWER mašina za Srbiju, BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju

MHS TEAM AT DOO je posvećen pružanju vrhunskih usluga i proizvoda, kao generalni zastupnik Lillbacka FINN-POWER mašina u Adria regiji. Kroz četiri decenije iskustva, uspešno smo izgradili sistem pružanja usluga korisnicima, uz kontinuirani razvoj naših proizvoda. Naša vizija usmerena je na visoku samoodgovornost, jasno zadate ciljeve i dosledno izvršavanje, čime smo stekli poverenje naših partnera i korisnika.

Finn-Power mašine za izradu hidrauličnih creva su dizajnirane sa istim kriterijumima kvaliteta kao i proizvodne mašine. Uzimajući u obzir manje obime rada i sve veću potrebu za održivošću, Finn-Power je dizajnirao motore za uštedu energije sa režimom mirovanja.

Kao vaš pouzdani partner, MHS TEAM AT DOO je tu da vam pruži podršku, znanje i iskustvo, pomažući vam da se uspešno i kvalitetno takmičite na tržištu. Izaberite nas za svoje potrebe i budite deo naše rastuće mreže zadovoljnih partnera.

Opširnije
MHS Team AT d.o.o.

ZUPČASTE PUMPE I HIDROMOTORI SA ČELIČNIM KUĆIŠTEM – PROIZVODNJA PERMCO USA

MHS TEAM JE GENERALNI ZASTUPNIK FIRME PERMCO

Firma PERMKO proizvodi zupčaste pumpe i hidromotore sa čeličnim kućištem, koje se koriste u hidrauličnim sistemima viših radnih pritisaka, sa visokim opterećenjima i u teškim radnim uslovima.

Pumpe i hidromotori PERMKO su vrhunskog kvaliteta.

Ugradnjom pumpi PERMKO, vaš sistem postaje pouzdan i otporan na uticaje najtežih radnih uslova.

Opširnije
MHS Team AT d.o.o.

HYDRONIT – MINI HIDRAULIČNI AGREGATI VRHUNSKI ITALIJANSKI DIZAJN I KVALITET

Uverite se u efikasnost i prednost dizajniranja hidrauličnih sistema male snage i malih zahteva u pogledu potrebne zapremine ulja, sa mini hidrauličnim agregatima. Osnovne odlike mini agregata su: malih su dimenzija, dizajniraju se sa svim konstrukcionim konfiguracijama upravljačko regulacionih ventila, visok stepen unifikacije komponenata, niska proizvodna cena, jednostavno održavanje.

MHS TEAM kao generalni zastupnik HYDRONITA, i kao isporučilac mini agregata brojnim proizvođačima raznih mašina, drži na skladištu veći broj komponenata, tako da može da garantuje kraće rokove isporuke agregata kao celine ili samo kao pojedinačne komponente.

Opširnije
MHS Team AT d.o.o.

Pronađite hidraulične delove svetskih proizvođača na jednom mestu

Vršimo nabavku delova drugih renomiranih proizvođa, na osnovu zahteva kupca.

  • Cevi i klipnjače
  • Cevi za hidraulične cilindre
  • Klipnjače fi10-200
  • Indukciono kaljene klipnjače fi10-200
  • Cevi za hidrauličnu instalaciju
  • Rezervni delovi
  • ”O” prstenovi
  • Osovinski zaptivači – semerinzi – manžete
  • Brisači
  • Omegati
Kontakt

Upoznajte tim

Nenad Obradović

ŠEF SERVISA

Dejan Erić

POSLOVOĐA SERVISA