MHS TEAM AT – Vaš pouzdani partner za kompletna hidraulična rešenja mašina

MHS TEAM AT, kao generalni zastupnik Lillbacka FINN-POWER mašina, nudi visokokvalitetne hidraulične sisteme i komponente priznatih proizvođača. Uz dugogodišnju posvećenost kvalitetu, inovacijama i izvrsnosti u servisu, pomažemo našim klijentima da postignu uspeh na tržištu. Izaberite nas kao svog strateškog partnera i iskoristite naše bogato iskustvo, znanje i stručnost u održavanju i prodaji hidrauličnih sistema.

MHS Team AT d.o.o.

MHS Team AT je generalni zastupnik Lillbacka FINN-POWER mašina za Srbiju, BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju

MHS TEAM AT DOO je posvećen pružanju vrhunskih usluga i proizvoda, kao generalni zastupnik Lillbacka FINN-POWER mašina u Adria regiji. Kroz četiri decenije iskustva, uspešno smo izgradili sistem pružanja usluga korisnicima, uz kontinuirani razvoj naših proizvoda. Naša vizija usmerena je na visoku samoodgovornost, jasno zadate ciljeve i dosledno izvršavanje, čime smo stekli poverenje naših partnera i korisnika.

Finn-Power mašine za izradu hidrauličnih creva su dizajnirane sa istim kriterijumima kvaliteta kao i proizvodne mašine. Uzimajući u obzir manje obime rada i sve veću potrebu za održivošću, Finn-Power je dizajnirao motore za uštedu energije sa režimom mirovanja.

Kao vaš pouzdani partner, MHS TEAM AT DOO je tu da vam pruži podršku, znanje i iskustvo, pomažući vam da se uspešno i kvalitetno takmičite na tržištu. Izaberite nas za svoje potrebe i budite deo naše rastuće mreže zadovoljnih partnera.

Opširnije
MHS Team AT d.o.o.

MHS TEAM AT DOO – Vaš pouzdani izvor za PERMCO hidraulične proizvode.

MHS TEAM AT DOO je vaša destinacija za široki asortiman PERMCO proizvoda, uključujući čelične hidraulične zupčaste pumpe i hidromotore. Naša ponuda obuhvata proizvode visokog kvaliteta, koje karakterišu igličasti i klizni ležajevi, obezbeđujući maksimalnu efikasnost i trajnost.

Pored ponude visokokvalitetnih proizvoda, pružamo i isporuku originalnih rezervnih delova i servis pumpi originalnim rezervnim delovima, pružajući vam sveobuhvatnu podršku i sigurnost. Naša ponuda obuhvata sve standardne opcije flanši, vratila i priključaka, pružajući vam fleksibilnost da izaberete rešenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Naši proizvodi imaju impresivne tehničke specifikacije, uključujući kapacitet od 10cc do 199cc, maksimalni broj obrtaja od 3000 o/min, i maksimalni pritisak od 310 bara. Bez obzira na vaše specifične potrebe, možete biti sigurni da će naši PERMCO proizvodi pružiti izvanredne performanse i pouzdanost.

Opširnije
MHS Team AT d.o.o.

MHS TEAM AT DOO – Specijalizovani distributer Hydronit hidrauličnih proizvoda

MHS TEAM AT DOO je ponosan distributer italijanskog brenda Hydronit, poznatog po svojim visokokvalitetnim hidrauličnim agregatima. Naša ponuda obuhvata četiri glavne serije Hydronit proizvoda, svaka sa svojim jedinstvenim karakteristikama i prednostima.

Prva serija, PPM mikro hidraulični agregati, se ističe po svojoj kompaktnosti i maloj težini, uz pritisak do 250 bara i protok od 0,2-6 L/min. Druga serija, PPM mini hidraulični agregati, u proizvodnji je već preko 10 godina, sa hiljadama isporučenih sistema. Ovi agregati nude pritisak do 300 bara i protok od 0,2-25 L/min. Naša serija DC elektropumpi sadrži elektromotore od 0,15-4 kW, sa prinudnom ventilacijom za veliki broj ciklusa u minuti. Ova serija nudi brojne opcije, uključujući ventil sigurnosti, stertni relej, termalnu zaštitu, i montažne stopoce. Konačno, naša SPU „pametna“ serija agregata pruža specijalizovane sisteme sa integrisanom elektronikom, omogućavajući prilagođavanje potrebama korisnika. Ova serija uključuje ugrađene senzore, više ulaza i izlaza za priključenje spoljnih uređaja, i Codesys sistem za lako programiranje.

Bez obzira na specifične potrebe vašeg projekta, naša široka ponuda Hydronit proizvoda je tu da vam obezbedi optimalno rešenje.

Opširnije
MHS Team AT d.o.o.

Pronađite hidraulične delove svetskih proizvođača na jednom mestu

Vršimo nabavku delova drugih renomiranih proizvođa, na osnovu zahteva kupca.

  • Cevi i klipnjače
  • Cevi za hidraulične cilindre
  • Klipnjače fi10-200
  • Indukciono kaljene klipnjače fi10-200
  • Cevi za hidrauličnu instalaciju
  • Rezervni delovi
  • ”O” prstenovi
  • Osovinski zaptivači – semerinzi – manžete
  • Brisači
  • Omegati
Kontakt

Upoznajte tim

Nenad Obradović

ŠEF SERVISA

Dejan Erić

POSLOVOĐA SERVISA