HIDRAULIČNE PUMPE

Najprodavanije
hidraulične pumpe na tržištu

Servoupravljač orbitrol

Servoupravljač orbitol, često nazivan jednostavno „orbitrol“, je hidrostaticki servoupravljač koji se koristi u različitim tipovima radnih mašina, kao što su traktori, viljuškari, kombajni, privredne mašine, i manjim čamcima. Orbitrol je ključni deo servo upravljačkog sistema koji omogućava lakše upravljanje vozilima i mašinama pomoću hidrauličkog prenosa snage.

Servoupravljač orbitol funkcioniše tako što prenosi hidraulički pritisak na upravljački mehanizam, što omogućava vozaču ili operateru da precizno i lakše upravlja vozilom ili mašinom. Ovaj sistem smanjuje fizički napor potreban za upravljanje i poboljšava efikasnost upravljanja.

Orbitrol servoupravljači su dostupni u različitim kapacitetima (obično izraženim u kubnim centimetrima) kako bi odgovarali potrebama različitih tipova vozila i mašina.

PORUČI

Cilindar volana IMT560

Cilindar volana IMT 560, proizveden u MHS Team AT, predstavlja visokokvalitetan zamenski deo za originalni cilindar volana traktora IMT 560 ili IMT 565. Ovaj cilindar hidraulike volana dizajniran je da obezbedi pouzdano i precizno upravljanje u različitim poljoprivrednim radovima i transportu.

Tokom eksploatacije, cilindar volana IMT 560 može doživeti određene kvarove, kao što su:

  • Curenje hidrauličke tečnosti
  • Oštećenje klipa ili klipnjače
  • Blokada ili začepljenje

MHS Team AT proizvodi se odlikuju visokim kvalitetom izrade uz sigurno i dugotrajno eksplatisanje. Redovno održavanje i provera sistema pomoći će vam da sprečite moguće kvarove i osigurate dugotrajnost i pouzdanost vašeg traktora.

PORUČI

Mi smo pouzdan partner za vašu stariju mehanizaciju

MHS Team AT je lider u industriji kada je u pitanju projektovanje i proizvodnja zamenskih hidrauličnih komponenti za starije generacije poljoprivrednih mašina. Naš tim stručnjaka je posvećen kreiranju visokokvalitetnih hidrauličnih pumpi, cilindara i servoupravljača, prema zahtevima i potrebama klijenata.

Svi proizvodi koje nudimo potiču direktno iz naših proizvodnih pogona, što garantuje da su izrađeni prema najvišim proizvođačkim standardima, čime obezbeđujemo kvalitetne zamenske delove koji su u potpunosti kompatibilni sa vašim poljoprivrednim mašinama.

Jedan od naših glavnih ciljeva je da olakšamo proces pronalaženja odgovarajućih zamenskih komponenti, tako da na našem sajtu možete pronaći veliki broj takvih proizvoda, što vam olakšava proces donošenja odluke i štedi vreme.