Servis hidrauličnih krilnih pumpi - MHS Team AT

SERVIS I ODRŽAVANJE

Servis krilnih pumpi

MHS Team AT

Jednostavna konstrukcija, veliki protok i rad na niskim do srednjim pritiscima čine ih pogodnim za razne primene, dok njihova osetljivost na udarne pritiske zahteva redovno održavanje i servisiranje.Velike krilne pumpe poznatih proizvođača su veoma skupe, često ugrađene u odgovorne sisteme.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naših servisera i mreži kontakata za pribavljanje originalnih rezervnih delova, možemo izvršiti kvalitetnu popravku uređaja, i još važnije izvršiti pravilnu ugradnju i puštanje u rad zajedno sa ispiranjem sistema od nečistoća, što obezbeđuje dugotrajan rad tako servisiranog uređaja.

OPŠIRNIJE

Značaj krilnih pumpi i krilnih hidrauličnih motora u hidrauličnim sistemima

Krilne pumpe i krilni hidraulični motori su ključni elementi hidrauličnih sistema, sa širokim spektrom primena u industriji i poljoprivredi. Njihova jednostavna konstrukcija, veliki protok i rad na niskim do srednjim pritiscima čine ih pogodnim za razne primene, dok njihova osetljivost na udarne pritiske zahteva redovno održavanje i servisiranje.

Vrste krilnih pumpi i krilnih hidrauličnih motora

Krilne pumpe i krilni motori se dele na jednokomorne i višekomorne, pri čemu jednokomorni motori mogu imati varijabilni volumen, dok višekomorni ne mogu. Krilni motori su pogodni za širok raspon brzina (10 do 4000 o/min) i radne pritiske do 160 bar, dok višekomorni motori mogu postići radne pritiske do 250 bar.

Najčešći kvarovi i servisne radnje za krilne pumpe i krilne hidraulične motore

Najčešći kvarovi u krilnim pumpama i krilnim hidrauličnim motorima uključuju polomljena krilca, nepravilnosti u radu i oštećenja nastala usled udarnih pritisaka.

MHS Team AT vrši servisiranje svih vrsta krilnih pumpi i hidromotora, ugradnjom originalnih rezervnih delova u veoma kratkom roku, uz ispitivanje radnih karakteristika servisiranog uređaja i usklađivanje sa proizvođačkim specifikacijama.

Vršimo servisiranje svih vrsta krilnih pumpi i hidromotora, ugradnjom originalnih rezervnih delova u veoma kratkom roku.

Kratak rok za popravku smanjuje vreme zastoja mašine u koju je pumpa ugrađena.

Nakon izvršenog servisa, ispitivanjem će biti utvrđeno da li su radne karakteristike servisiranog uređaja identične proizvođačkim specifikacijama.

Ukoliko je Vaš uređaj star i servis za njega je neisplativ, možemo za Vas nabaviti novi uređaj.

Ukoliko je Vaš uređaj teško nabaviti, ili proizvođač uređaja ima visoku cenu za njega, na osnovu karakteristika uređaja možemo za Vas nabaviti zamenski uređaj od drugih renomiranih proizvođača, po povoljnijoj ceni.

Prednosti MHS Team AT u odnosu na konkurenciju

MHS Team AT se izdvaja od konkurencije zahvaljujući sledećim prednostima:

 • MHS Team AT se izdvaja od konkurencije zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naših servisera, mreži partnera za pribavljanje originalnih rezervnih delova, brzim rokovima za popravku i sveobuhvatnom pristupu koji uključuje pravilnu ugradnju i puštanje u rad, kao i ispiranje sistema od nečistoća.
 • Ogroman izbor delova na lageru, omogućavajući servisne operacije u roku od najviše 48 sati;
 • Mogućnost nabavke zamenskih uređaja od renomiranih proizvođača po povoljnijim cenama;
 • Povoljnije cene servisa u odnosu na cene originalnih delova;
 • Nakon izvršenog servisa, ispitivanjem se utvrđuje da li su radne karakteristike servisiranog uređaja identične proizvođačkim specifikacijama, čime osiguravamo optimalno funkcionisanje uređaja;
 • Ukoliko je vaš uređaj teško nabaviti ili proizvođač uređaja ima visoku cenu za njega, na osnovu karakteristika uređaja možemo za vas nabaviti zamenski uređaj od drugih renomiranih proizvođača po povoljnijoj ceni;
 • Naša najveća prednost u odnosu na konkurenciju je kratko vreme servisa u odnosu na rok isporuke novog originalnog ili zamenskog hidrauličnog razvodnika, čime se smanjuje vreme čekanja i ubrzava proces popravke.

Šta dobijate korišćenjem naših servisnih usluga

Kada se odlučite za servisiranje i održavanje kod MHS Team AT, možete očekivati sledeće pogodnosti:

 • Kvalitetna popravka i pravilna ugradnja: Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naših servisera, obezbeđujemo kvalitetnu popravku uređaja, pravilnu ugradnju i puštanje u rad, kao i ispiranje sistema od nečistoća za dugotrajan rad uređaja.
 • Servisiranje svih vrsta krilnih pumpi i hidromotora: Uz upotrebu originalnih rezervnih delova, vršimo servisiranje svih vrsta krilnih pumpi i hidromotora u veoma kratkom roku.
 • Smanjenje vremena zastoja mašine: Kratak rok za popravku omogućava smanjenje vremena zastoja mašine u koju je pumpa ugrađena.
 • Provera radnih karakteristika: Nakon izvršenog servisa, ispitivanjem se utvrđuje da li su radne karakteristike servisiranog uređaja identične proizvođačkim specifikacijama.
 • Rešavanje problema sa starim uređajima: Ukoliko je Vaš uređaj zastare i servis za njega je neisplativ, možemo za Vas nabaviti novi uređaj.
 • Alternativna rešenja za teško nabavljive uređaje: Ako je Vaš uređaj teško nabaviti ili proizvođač uređaja ima visoku cenu za njega, na osnovu karakteristika uređaja možemo za Vas nabaviti zamenski uređaj od drugih renomiranih proizvođača, po povoljnijoj ceni.
 • Podrška poljoprivrednoj mehanizaciji: Obzirom da su krilni motori  pogodni za upotrebu u poljoprivrednoj mehanizaciji, ne zahtevaju visok stepen tehničke obučenosti osobe koja bi njima upravljala i cenovno odgovaraju tom tipu namene, naše servisne usluge su takođe prilagođene tom budžetu.
Kontakt

Upoznajte tim

Nenad Obradović

ŠEF SERVISA

Dejan Erić

POSLOVOĐA SERVISA