Servis zupčastih pumpi i hidromotora -+ MHS Team AT

SERVISNE USLUGE

MHS Team AT – Servis i održavanje zupčastih pumpi i hidromotora

MHS Team AT nudi vrhunski servis i održavanje zupčastih pumpi i hidromotora za industrijske mašine.

Naši iskusni i obučeni serviseri, opremljeni savremenom dijagnostičkom opremom, garantuju brzo i efikasno otkrivanje i otklanjanje kvarova na zupčastim hidrauličnim uređajima. Smanjujemo zastoje i gubitke koje bi klijenti inače imali zbog kvarova na ovim komponentama, čime pomažemo preduzećima da ispune svoje ugovorne obaveze i izbegnu finansijske gubitke.

INFO:PROIZVODNJA

Sa stalnim lagerom, u mogućnosti smo da proizvedemo veliki broj hidrauličnih zupčastih pumpi različitih oblika i veličina. Naš tim stručnjaka će nakon pregleda vaše pumpe ili motora u najkraćem roku od 48 sati sklopiti pumpu sa istim kapacitetom i ugradnim merama kao i vaš originalni proizvod.

PROIZVODNJA

Prednost za vrhunski servis:

 • Zupčaste pumpe i hidromotori predstavljaju jedan od najekonomičnijih tipova hidrauličnih uređaja na tržištu. Međutim, isplativost servisa ovih uređaja često može biti upitna. Kako bismo rešili ovaj problem i pružili vam najbolje usluge, uveli smo niz mera koje smanjuju vreme i troškove servisa, dok istovremeno povećavamo kvalitet naših usluga.
 • Formirali smo obimnu zalihu delova za proizvodnju i servis zupčastih pumpi i hidromotora. Ovo nam omogućava da vreme i cenu servisa smanjimo na minimum i pružimo vam vrhunski kvalitet. Ukoliko su potrebni specifični delovi, možemo ih izraditi prema vašim zahtevima.
 • 95% mašinske obrade izvodimo u našim radionicama, što dodatno skraćuje vreme izrade i povećava kvalitet usluga. Svaku servisiranu zupčastu pumpu i hidromotor temeljno ispitujemo i proveravamo njihove radne performanse kako bismo osigurali optimalno funkcionisanje.
 • Povoljna nabavka uređaja od renomiranih proizvođača
 • U slučaju da servisiranje vaše pumpe ili hidromotora nije isplativo, možemo vam pomoći u odabiru i nabavci uređaja sa sličnim ili identičnim karakteristikama direktno od renomiranih proizvođača, po konkuretnoj ceni. Time obezbeđujemo dugoročnu isplativost i pouzdanost vašeg hidrauličnog sistema.

Optimalna rešenja za vaše hidraulične potrebe: brza i efikasna profesionalna usluga

Ukoliko tražite visokokvalitetne hidraulične zupčaste pumpe i hidromotore, na pravom ste mestu. MHS Team AT nudi brojne prednosti za kupce, pružajući brzu i pouzdanu uslugu uz visok nivo profesionalizma. Naša prepoznatljiva ponuda uključuje:

 • Brza isporuka: Standardne hidraulične zupčaste pumpe i hidromotore kupac može dobiti bez čekanja. Nestandardne hidraulične zupčaste pumpe i hidromotore proizvođači ne drže na stanju, a njihovo vreme izrade i isporuke može biti više meseci. Za naše kupce, nestandardne zupčaste pumpe i hidromotore možemo izraditi za svega nekoliko dana.
 • Efikasan servis i remont: Brza i pouzdana usluga servisa i remonta zupčastih pumpi i hidromotora, koja minimizuje gubitak vremena i novca.
 • Smanjenje zastoja mašina: Zahvaljujući našem iskusnom timu, smanjujemo vreme zastoja vaših mašina i osiguravamo nesmetan rad.
 • Preventivno održavanje: Pružamo preventivno održavanje zupčastih hidrauličnih uređaja za produženje veka trajanja i smanjenje potrebe za skupim popravkama u budućnosti.
 • Posvećenost klijentima: Naš visok nivo profesionalizma i pažnje prema klijentima ogleda se u kvalitetu usluge i zadovoljstvu naših korisnika.

MHS Team AT – Profesionalno servisiranje zupčastih pumpi i hidromotora u različitim granama industrije

MHS Team AT pruža stručne servisne usluge vezane za zupčaste hidraulične pumpe i hidromotore u različitim granama industrije. Vršimo održavanje i unapređenje za sledeće sektore:

 • Građevinarstvo: Naše servisne usluge obuhvataju bagere, utovarivače, dizalice, valjke i ostale građevinske mašine koje koriste hidraulične komponente.
 • Poljoprivreda: MHS Team AT pruža servisiranje za traktore, kombajne, vršalice, berače, prskalice i druge poljoprivredne mašine sa hidrauličnim sistemima.
 • Industrija: Naše usluge obuhvataju mašine za proizvodnju plastike, mašine za obradu metala, mašine za proizvodnju papira i druge industrijske mašine koje koriste hidraulične zupčaste pumpe i hidromotore.
 • Transport: MHS Team AT servisira kamione sa kipom, viljuškare, dizalice za utovar i istovar i druge transportne mašine koje koriste hidraulične komponente.
 • Avijacija i vojna industrija: Naš tim pruža održavanje hidrauličnih sistema za avione, helikoptere, vojna vozila i druge aplikacije u avijaciji i vojnoj industriji.
 • Ostale industrije: MHS Team AT servisira hidraulične komponente u rudarskim mašinama, naftnim i gasnim postrojenjima, sistemima za proizvodnju i distribuciju vode, mašinama za proizvodnju štampanih materijala i drugim sektorima.

MHS Team AT – Servisiranje širokog spektra hidrauličnih zupčastih pumpi i hidromotora renomiranih proizvođača

MHS Team AT nudi servisne usluge za zupčaste pumpe i hidromotore različitih veličina i kapaciteta, uključujući i one preko 200cc. Naše stručno osoblje može servisirati proizvode renomiranih svetskih proizvođača, kao što su: Bosch Rexroth, Parker, Hannifin, Eaton, Vickers, Denison Hydraulics, HYDAC, Bucher, Caproni, Permco, Commercial, Hydrocap, Vivoil, Roquet, Marzocchi, Galtech, Cassapa…

Naša sposobnost da servisiramo proizvode ovih kompanija, kao i mnoge druge, dokazuje našu široku ekspertizu u održavanju zupčastih pumpi i hidromotora različitih primena. Bez obzira na veličinu, asortiman ili moguće varijante, MHS Team AT je vaš pouzdani partner za servisiranje hidrauličnih komponenti.

Kontakt

Upoznajte tim

MHS Team AT je posvećen pružanju izuzetnih usluga servisa i održavanja zupčastih pumpi i hidromotora, bez obzira na specifičnosti industrije ili sektora. Naš stručni tim će u najkraćem roku otkloniti kvarove i poboljšati radne karakteristike vaših hidrauličnih uređaja, čime se smanjuje vreme zastoja i povećava produktivnost.

Nenad Obradović

ŠEF SERVISA

Dejan Erić

POSLOVOĐA SERVISA