Diplomirani mašinski inženjer

Kao Diplomirani mašinski inženjer, predstavljate ključni deo našeg tima, koristeći svoje znanje i veštine za projektovanje, analizu i unapređenje naših proizvodnih procesa. Vaša stručnost u radu sa CAD/CAM programskim paketima i sposobnost komunikacije na engleskom jeziku pruža vredan doprinos našem timu.

Bez obzira na prethodno radno iskustvo, kao deo našeg tima učite, rastete i napredujete. Poznavanje nemačkog jezika i posedovanje vozačke dozvole B kategorije su poželjni, ali ne i neophodni.

Na ovoj poziciji radite na značajnim projektima, koristite najsavremenije alate i tehnologije, i sarađujete sa stručnjacima u svojoj oblasti. U stimulativnoj radnoj atmosferi gde se ceni vaš doprinos, mogućnosti za brzo napredovanje su stalno prisutne. Vaša karijera se razvija ovde

Vaša karijera može da počne ovde – pridružite nam se i učinite razliku!

O NAMA

POZICIJA: DIPLOMIRANI MAŠINSKI INŽENJER

Potrebna znanja i veštine:

 • Sa ili bez radnog iskustva
 • Rad u CAD/CAM programskim paketima
 • Do 40 godina starosti
 • Znanje engleskog jezika, pisanje i govor
 • Posedovanje vozačke dozvole B kategorija
 • Poželjno poznavanje nemačkog

Prijava:


  Naša misija je pružanje prvoklasnih kvalitetnih i inovativnih proizvoda i usluga kao odgovor na potrebe naših korisnika.

  MHS TEAM AT DOO ceni posvećenost, veštine i trud svojih zaposlenih što je neophodno za uspeh kompanije. Organizacija veruje da će održavanjem zdravih poslovnih odnosa sa svojim korisnicima, dobavljačima i zaposlenima rezultirati daljim rastom, uspehom i budućim prosperitetom kompanije.

  Naša vizija je biti lider u našoj oblasti poslovanja, pružajući našim korisnicima visokokvalitetne proizvode i usluge, kao i kreativna rešenja koja će omogućiti njihovim kompanijama da napreduju dok doprinose lokalnoj ekonomiji.

  Blisko ćemo sarađivati sa našim korisnicima kako bismo obezbedili optimalne proizvode koji ispunjavaju njihove ciljeve i potrebe kompanije. Smatramo da našu strast prema našim proizvodima dele i naši korisnici zbog inovacija, kvaliteta i dizajna koji se nalaze u svakom od njih.

  O NAMA