Servis hidraulike industrijskih mašina

Kao vodeći stručnjaci u oblasti hidraulike, naša kompanija pruža visokokvalitetne usluge održavanja i popravke hidrauličnih sistema industrijskih mašina. Zahvaljujući našim iskusnim tehničarima i savremenoj dijagnostičkoj opremi, garantujemo brzo i efikasno rešavanje svih problema vezanih za hidraulične sisteme i uređaje.

MHS Team AT d.o.o.

Prednost korišćenja naših usluga

Naša prednost u odnosu na konkurenciju ogleda se u brzoj i kvalitetnoj usluzi koju pružamo, zahvaljujući našim tehničarima sa višedecenijskim iskustvom u radu sa hidrauličnim sistemima i upotrebi napredne dijagnostičke opreme.

MHS Team AT d.o.o.

Benefiti za kupca

Minimiziranjem vremena zastoja mašina, naš servis pomaže u uštedi novca koji bi inače bio izgubljen zbog dugotrajnih zastoja. Brzo reagujemo na vaše pozive i efikasno organizujemo intervencije na terenu kako bismo dijagnostifikovali i otklonili kvarove.

MHS Team AT d.o.o.

Kako radimo dijagnostiku

Naša usluga održavanja hidraulike industrijskih mašina podrazumeva detaljno ispitivanje svih bitnih parametara neophodnom opremom, na osnovu čega zaključujemo koji uređaj na sistemu može ometati rad.
Koristimo protokomere i senzore pritiska za proveru pritiska i protoka koji postiže pumpa, a sa prigušnicom možemo opteretiti pumpu nezavisno od ostatka hidrauličnog sistema. Zatim proveravamo pritisak i protok posle razvodnika kako bismo utvrdili da li gubici nastaju unutar razvodnika. Gubitke hidrauličnih cilindara proveravamo bez rasklapanja, kako bismo utvrdili da li zbog oštećenja zaptivke ili cevi imaju protakanje ulja izmedju klipne i klipnjačne komore.

Ovo je samo jedan primer kako detaljnim pristupom, radimo dijagnostiku kvara hidrauličnog sistema.

MHS Team AT d.o.o.

Dijapazon veličina, asortiman, moguće varijante

Naša oprema omogućava merenje protoka do 750 l/min i pritiska do 600 bar. Servisiramo sve vrste hidrauličnih uređaja na industrijskim mašinama.

Naše servisne usluge

Održavanje hidrauličnih sistema i servisiranje hidrauličnih uređaja zahteva stručnost, odgovarajuće alate i opremu. Ukoliko niste sigurni kako servisirati hidraulični uređaj, preporučujemo da se obratite našoj kompaniji kako bismo osigurali pravilan servis i sprečili veću štetu na vašim mašinama.

MHS Team AT d.o.o.

Servis zupčastih pumpi i zupčastih hidrauličnih motora

U potpunosti smo osposobljeni da Vam pružimo kvalitetnu uslugu servisiranja hidrauličnih zupčastih pumpi i zupčastih hidromotora uz smanjenje troškova i vremena čekanja, novim ili proizvedenim delovima , kao i testiranje i proveru performansi svakog uređaja..

Opširnije
MHS Team AT d.o.o.

Servis klipnih pumpi i klipnih hidrauličnih motora

Klipne pumpe su najskuplji tip pumpi u hidrauličnim sistemima i često se instaliraju u mašinama koje nemaju dugotrajne prekide rada. To čini brze i visokokvalitetne popravke bez naknadnih kvarova izuzetno važnim.

Opširnije
MHS Team AT d.o.o.

Servis hidrauličnih cilindara

Servisiramo više od 500 hidrauličnih cilindara godišnje, pružajući uslugu koja obezbežuje siguran rad u daljoj eksploataciji cilindra.

Troškove servisiranja smanjujemo gde god je to moguće, honovanjem hidraulične cevi cilindra, umesto zamenom cevi. Honovanjem vraćamo kvalitet kliznih površina cevi na fabrički kvalitet i obezbeđujemo novi radni vek cilindra koji odgovara radnom veku novog cilindra. Velikim lagerom delova koji se koriste za servisiranje cilindra, kao što su, zaptivači, klipnjače, cevi cilindara, klipovi, vodilice, uške, ležajevi uški, kao i obradom delova u sopstvenom mašinskom parku skraćujemo vreme potrebno za sevis.

Zahvaljujući mašinskom parku koji posedujemo, 90% svih neophodnih aktivnosti na mašinskoj obradi radimo u sopstvenim kapacitetima.

Opširnije
MHS Team AT d.o.o.

Servis razvodnika

Vršimo servisiranje svih vrsta hidrauličnih razvodnika po povoljnoj ceni u odnosu na original, čime izbegavate velike i skupe rekonstrukcije za ugradnju zamenskih razvodnika.

Nakon izvršenog servisa, ispitivanjem se utvrđuje da li su radne karakteristike servisiranog uređaja identične proizvođačkim specifikacijama, a u slučaju da je uređaj teško nabaviti, možemo za Vas nabaviti zamenski uređaj od drugih renomiranih proizvođača, po povoljnijoj ceni.

Opširnije
MHS Team AT d.o.o.

Servis krilnih pumpi

Vršimo servisiranje krilnih pumpi visokog i niskog pritiska zamenom radnog kola/ketridža novim.

Krilne pumpe su jedne od skupljih tipova pumpi. Posle obavljenog servisa ili zamene pumpe novom, jako je bitno da sistem bude prekontrolisan, kako bi se obezbedilo da pumpa nastavi rad u ispravnim uslovima.

Ukoliko je servis neisplativ, možemo za Vas nabaviti novi ili zamenski uređaj od drugih renomiranih proizvođača po povoljnijoj ceni, čime se smanjuje vreme zastoja mašine u koju je pumpa ugrađena.

Opširnije
MHS Team AT d.o.o.

Ispitivanje i punjenje hidrauličnih akumulatora

Vršimo ispitivanje i punjenje hidrauličnih akumulatora, kao i proveru pritiska predpunjenja, pomoću uređaja za ispitivanje i punjenje akumulatora azotom. Usluga ispitivanja i punjenja hidrauličnih akumulatora našeg servisa obezbeđuje optimalne performanse i produžava vek trajanja hidrauličnih sistema

Opširnije
Kontakt

Upoznajte tim

Nenad Obradović

ŠEF SERVISA

Dejan Erić

POSLOVOĐA SERVISA